Diensten

HomeArcky kan u helpen met alles wat u nodig heeft omtrent u woning.

Hypotheken en financiering zelfs voor mensen met een BKR codering (lichte A of A1)

Een hypotheeklening wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie in Tiel ( Het BKR). Deze registratie is van belang voor de maximale hoogte van het hypotheekbedrag dat u kunt lenen. Daarnaast registreert het BKR of u de afbetalingen op deze leningen tijdig voldoet. Is dit niet het geval dan kunt u een A-codering krijgen (achterstandscodering). Met zo’n codering is het moeilijker om een hypotheek te krijgen, maar niet onmogelijk.
HomeArcky accepteert doorgaans hypotheek aanvragen met een A of A1 codering.

Aan en verkoop

HomeArcky  is in de handelwereld van aan en verkoop van vastgoed bezig.

Huur en verhuur

Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen bij huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen.
U kunt uw woning gestoffeerd of gemeubileerd verhuren via ons.
De woning is voorzien van vloerbedekking (tapijt, parket, laminaat, etc.), gordijnen, verlichting, keuken apparatuur, wasmachine en wasdroger noemen wij gestoffeerd
De woning compleet is ingericht met meubilering, keukeninrichting, serviesgoed en linnengoed noemen wij gemeubileerd

Bouwkundig advies

HomeArcky levert bouwkundig advies in de breedste zin van het woord. HomeArcky kan u op verschillende manieren van dienst, bij grote en kleine verbouwingen, renovaties en nieuwbouw van woonhuizen en zelfs bij bedrijfsruimten zijn.
Onze services open voor particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren

Verbouw

De verbouw kan allerlei vormen hebben: een nieuwe keuken, een dakkapel plaatsen, of daadwerkelijk uitbouwen. Een verbouw kun je niet zomaar doen; er kan immers sprake zijn van vergunningen, er dient voldoende geld te zijn en uiteraard is een goede planning onmisbaar.

Het proces begint met ideeën. De grondslag hiervoor kan zeer divers zijn. Hieronder een overzicht van een aantal vaak voorkomende redenen waarom mensen besluiten hun woning te verbouwen:
•    Wanneer je een woning koopt, kan het goed zijn dat de woning niet volledig aan jouw wensen voldoet. De keuken en de badkamer kunnen bijvoorbeeld verouderd zijn en ook de stroomvoorziening is niet meer van deze tijd.
•    Je woont reeds jaren in een woning en de buurt bevalt je, maar een garage voor de hobby-auto of een extra kamer met dakkapel in verband met de komst van een kind zijn toch wel erg wenselijk. Verbouwen kan dan aantrekkelijker zijn dan een verhuizing.
•    Je wordt wat ouder en wilt het huis toegankelijker maken voor de oude dag middels bredere deuren, aangepaste natte ruimtes beneden en zonder drempels.
•    Soms kan het ook gewoon extra luxe zijn, omdat je op de verouderde badkamer of keuken bent uitgekeken of gewoon een grotere woonkamer wilt hebben.
De ideeën, of beter: wensen, kunnen resulteren in bezoekjes aan keuken- en badkamerwinkels, surfen op het internet of gewoon in de buurt kijken bij mensen die de wenselijke uitbouw reeds hebben. Vervolgens is het slim om een ruwe schets te maken. Op internet zijn hier speciale tekenprogramma's voor te vinden. Door middel van een schets krijg je een beeld van de verbouwing en kom je erachter of je wensen realiseerbaar zijn. Bovendien komt de tekening van pas bij gesprekken met de aannemer of de gemeente.

Renovatie

Het kan ook zijn dat woningen niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd en dat een herindeling van woningen of bijvoorbeeld het samenvoegen van woningen nodig is.

Een dergelijke opknapbeurt van woningen noemen we renovatie. Voor een renovatieproject wordt een apart plan gemaakt. Samen met een architect wordt bekeken hoe de renovatie moet plaatsvinden. De renovatie van een woning brengt veel ongemak met zich mee. Soms is het onmogelijk om in een woning te blijven wonen tijdens de renovatie en zullen bewoners ‘tijdelijk’ ergens anders wonen.

Indien renovatie niet haalbaar is, kan het voorkomen dat woningen worden gesloopt en hier nieuwbouwwoningen voor in de plaats komen.

Onderhoud

Onderhoud aan de woning of complex is al duur genoeg. Buiten het periodieke onderhoud zoals het schilderwerk, stoffering en tuinonderhoud komt het voor dat er groot onderhoud gepleegd moet worden.
U kunt hierbij denken aan balkonrenovatie, kelderlekkage, betonrenovatie het vervangen van de balkonhekken of het uitvoeren van het totale schilderwerk.

Er zijn vele aanbieders op de markt die hiervoor een voorstel kunnen maken. HomeArcky heeft voor u een aantal van de beste mensen voor u geselecteerd.
 

Ons team staat voor u klaar!

En omdat wij niet geloven in woorden maar in daden, geven wij u bij projecten een kleine impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Zoeken

Locatie:
Prijs van af
Prijs tot
Soort object
Soort bouw:
Soort aanbod:
Uitgebreid zoeken
HomeArcky.nl
Copyright HomeArcky 2006 - 2024  Allrights reserved. - Designed & Hosterd by: www.lilopel.com